Ponúkame Vám na predaj mestský polyfunkčný dom - novostavba - v centre mesta Trenčín.

Navrhni cenu
Cena:649 000 € Dátum poslednej zmeny: 26.01.2024 Cena je konečná. Žiadne ďalšie poplatky pre realitnú spoločnosť.
Číslo zákazky:3416
Kraj:Trenčiansky kraj
Okres:Trenčín
Obec:Trenčín
Ulica:Hviezdoslavova
Kategória:Domy a vily
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 0
Úžitková plocha: 254 m2

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Mestský polyfunkčný dom s pamiatkovou hodnotou definovaný v ÚP mesta Trenčín v centrálnej mestskej zóne – blok IX -  novostavba – postavený na pozemku o výmere 122 m2 pozostáva z 3 podlaží.  Dom s celkovou plochou 254 m2 postavený z klasických materiálov  - pálená tehla Heluz 38 zateplený polystyrénom 10 cm. Plastové okná s izolačným dvojsklom a dreveným dekorom, vnútorné omietky, rozvody v medi. 

Na prízemí so vstupom z ulice sa nachádza obchodný priestor s výmerou 36 m2 a so vstupom z pasáže sa nachádza kancelársky priestor s výmerou 34 m2. Každý priestor má vlastné sociálne zariadenie, priestory sú zabezpečený alarmom.

Prvé poschodie pozostáva z dvoch priestorov (samostatných dvojizbových bytov) dostupných z chodbovej časti. Väčší byt s výmerou 52 m2 pozostáva z kuchyne prepojenej s izbou a obývacej izby, kúpeľne a samostatného WC, komory.  Menší byt s výmerou 33,5 m2 pozostáva z veľkej miestnosti prepojenej roll-doorovou stenou na dve časti, prípravy na kuchynskú linku, kúpeľne s WC.

Druhé poschodie je podlahovo identické s prvým, menší byt je kompletne dokončený a väčší je v stave holobytu, ktorý ponúka možnosť dokončiť podľa predstáv nového majiteľa Vo väčšom byte je naviac možnosť dorobiť spálňu (izbu, pracovňu) v galérii v štíte strechy a tým zväčšiť podlahovú plochu bytu o 12 m2.

Schodiskom pokračujúcim nad druhé poschodie sa dostaneme cez zimnú záhradu na terasy domu. Na ľavej strane menšia s výmerou cca 8 m2, na pravej strane väčšia s výmerou 60 m2. Tiché miesto na oddych po práci alebo na rodinné grilovanie.

Terasy zároveň poskytujú krásny výhľad na Trenčiansky hrad, historické centrum, Brezinu. V zadnej časti pozemku sa nachádza terasa s výmerou cca 40 m2. 

Dom je vhodný ako investícia, návratnosť financií vo forme prenájmu prízemných priestorov. Každé podlažie má samostatné merače spotreby energií. Momentálne prenajaté ako obchod a kancelária.  Voľné po dohode. Na dom je vyhotovený energetický certifikát. 

 Cena 649 000,- eur + dohoda možná. 

makler
Maklér:Matej Marcinek
Telefón:0918 996 689
E-mail:marcinek-ZVNC-kbpartners.sk
 Všetky nehnuteľnosti makléra
Neboli ste spokojní s našim maklérom?
Informujte nás!




Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.


©2011 K&B Partners. Všetky práva vyhradené. Redakčný systém Reality Export, Top #1. Reality