Ponúkame Vám na predaj jedinečný priestranný 4 izbový byt s vlastným pozemkom vo vyhľadávanom projekte Riviéra Trenčín, na ulici Rybárska.

Navrhni cenu
Cena:dohodou Dátum poslednej zmeny: 13.08.2024 Cena je konečná. Žiadne ďalšie poplatky pre realitnú spoločnosť.
Číslo zákazky:3699
Kraj:Trenčiansky kraj
Okres:Trenčín
Obec:Trenčín
Ulica:Rybárska
Kategória:Byty
Druh:4 izbový byt
Úžitková plocha: 0 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 0 / 6

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový byt s vlastným pozemkom vo vyhľadávanom projekte Riviéra Trenčín, na ulici Rybárska. Nadčasový byt sa nachádza v prestížnej štvrti mesta a ponúka jedinečný výhľad na rieku Váh. Pri vstupe vás privíta priestranná predsieň s elegantnými podlahami, ktoré vedú do veľkolepého obývacieho priestoru s veľkými francúzskymi oknami. Interiér je navrhnutý v modernom štýle s prvkami nadčasovej elegancie, pričom dominujú prírodné farby. Byt je kompletne vkusne zariadený.

Obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenským sedením je vybavená nábytkom na mieru. Kuchynská časť je zariadená vstavanými spotrebičmi, dizajnovými pracovnými doskami. Spálňa je oázou pokoja s priestranným šatníkom. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom umiestneným v samostatnej miestnosti (komora) ako podlahové kúrenie kombinované s podlahovými konvektormi. Bezpečnostné žalúzie sa postarajú o príjemný tieň počas horúcich dní.

 Byt disponuje aj ďalšími miestnosťami (dve detské izby), spálňou, ďalšou kúpeľňou. Z obývacieho priestoru vedie vstup na veľkú terasu, ktorá ponúka miesto na oddych a spoločenské stretnutia, so záhradným grilom a pohodlným sedením. Terasa má pokračovanie na vlastný zatrávnený pozemok s výmerou cca 55 m2. K bytu prislúcha pivnica v prízemí domu a garážové miesto v podzemnej garáži. Tento priestranný byt je dokonalou kombináciou bytu a domu, ideálny pre tých, ktorí si potrpia na exkluzivitu. Výborná dostupnosť do centra mesta, tiché prostredie, v blízkosti škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Za domom sa nachádza hrádza rieky Váh s jej nekonečným možnosťami relaxu a zábavy. 

makler
Maklér:Matej Marcinek
Telefón:0918 996 689
E-mail:marcinek-ZVNC-kbpartners.sk
 Všetky nehnuteľnosti makléra
Neboli ste spokojní s našim maklérom?
Informujte nás!




Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.


©2011 K&B Partners. Všetky práva vyhradené. Redakčný systém Reality Export, Top #1. Reality